Bezoeken

Shoppen in Roermond

Uitgebreid aanbod
Het winkelaanbod van Roermond is bijzonder uitgebreid en divers. In de periferie zijn enkele grootschalige winkelvoorzieningen zoals de Huis en Tuin Boulevard en het Retailpark. Het Designer Outlet Roermond ligt op enkele minuten loopafstand van de binnenstad.
De binnenstad herbergt een goede mix van landelijke filiaalbedrijven en lokale ondernemers. Alle mogelijke branches zijn daarin vertegenwoordigd en voortdurend wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe winkels. Niet voor niets is Roermond tweede Beste Binnenstad van Nederland 2015-2017!

Winkeloverzichten
Het complete winkelaanbod van Roermond en nog veel meer handige informatie, kunt u vinden in de Roermond City App. Daarnaast is er de handzame winkelgids Cityguide Roermond. Deze is in de winkels (bij de kassa) en bij het informatiebord op het Kazerneplein gratis verkrijgbaar. In de Cityguide Roermond vindt u bovendien per winkelgebied verwijzingen naar de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen en verschillende kortingcoupons.

Winkelen in de wijk
De wijken in Roermond hebben ieder hun eigen winkelvoorzieningen uiteeenlopend van een bakker, slager en bloemist tot een kleding en woondecoratie winkel. De dorpskern Swalmen heeft een gezellig centrum met diverse winkels en een weekmarkt op vrijdag. In de wijk Donderberg ligt het overdekt winkelcentrum Donderberg met een breed winkelaanbod. 

Shoppen in Roermond