Nieuws

Nieuws Roermond

Vacature: Binnenstadmanager Roermond
Stichting Citymanagement Roermond, Stichting BIZ Binnenstad Roermond & gemeente Roermond zijn op zoek naar een binnenstadmanager (ca. 20 uur/week voor de duur van 1 jaar).
Lees meer
Het Ontdekken Waard VVV-wandelingen
Roermond is een prachtige stad met een rijke cultuurhistorie, die omgeven is door natuur. In deze stad zijn nog veel onbekende plekken die de eigen inwoners versteld zouden doen staan.
Lees meer
Win met de R O E R mond selfie-actie!
Het vaak gefotografeerde kunstwerk de R O E R mond, waarop je kunt zitten en klimmen, zorgt voor beleving en het op een mooie manier uitdragen van het merk Roermond door bezoekers en inwoners van de stad. Om dit kunstwerk en daarmee ook Roermond extra onder de aandacht te brengen...
Lees meer
Citynieuws mei 2017
Een aantal keer per jaar komt er een nieuwe editie van Citynieuws uit, hierin staan alle belangrijke ontwikkelingen van Roermond in. Citynieuws is een gezamenlijke uitgave van de BIZ Binnenstad en Citymanagement Roermond.
Lees meer
ROERmond selfie-actie zomer 2017
Het vaak gefotografeerde kunstwerk de R O E R mond, waarop je kunt zitten en klimmen, zorgt voor beleving en het op een mooie manier uitdragen van het merk Roermond door bezoekers en inwoners van de stad. Het kunstwerk nodigt uit om gefotografeerd te worden en te delen op soci...
Lees meer

Meer nieuws