Shoppen

Shoppen in Roermond

Roermond is bekend als dé winkelstad van Limburg en de Euregio. De historische binnenstad biedt een mooie mix aan boetiekjes, speciaalzaken en internationale merken. Alle mogelijke branches zijn vertegenwoordigd en voortdurend wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe winkels. Ook is de binnenstad uitermate geschikt om een terrasje te pikken en langere tijd te vertoeven. 
Op loopafstand van de binnenstad is het Designer Outlet Roermond te vinden. Hier zijn designermerken gevestigd, die het hele jaar door een korting geven van minimaal 30-70% op de retailprijzen. 
Kortom: Roermond is de ideale stad om te shoppen!


Rondom Roermond zijn erenkele grootschalige winkelvoorzieningen:

  • Huis en Tuin Boulevard; hier is alles te vinden voor de dagelijkse boodschappen én de ultieme huis-, tuin- en klusbeleving.
  • Retailpark Roermond; zowel landelijke als regionaal bekende,formules. 
  • Woonboulevard; 10 winkels met een enorm aanbod op het gebied van wonen, slapen en keukens in alle stijlen.   


Winkeloverzichten 
Het complete winkelaanbod van Roermond en nog veel meer handige informatie, kunt u vinden in de Roermond City App. Tevens plaatsen wij op onze Facebook Pagina City Roermond geregeld nieuws over nieuwe winkels, cafe's en reataurants die zijn geopend in Roermond.
Daarnaast is er de handzame winkelgids Cityguide Roermond. Deze is in de winkels (bij de kassa) en bij het informatiebord op het Kazerneplein gratis verkrijgbaar. In de Cityguide Roermond vindt u bovendien per winkelgebied verwijzingen naar de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen en verschillende kortingcoupons.

Winkelen in de wijk
De wijken in Roermond hebben ieder hun eigen winkelvoorzieningen uiteenlopend van een bakker, slager en bloemist tot een kleding en woondecoratie winkel. De dorpskern Swalmen heeft een gezellig centrum met diverse winkels en een weekmarkt op vrijdag. In de wijk Donderberg ligt het overdekt winkelcentrum Donderberg met een breed winkelaanbod.

Shoppen in Roermond