Bezoeken

Must sees Roermond

Roermond heeft het beste van twee werelden. Het is een middelgrote stad met de allure van een grote stad. Op loopafstand van het historische centrum ligt het Designer Outlet Roermond met top designermerken. Het rijke verleden van de stad zorgt voor een unieke historische ambiance met vele monumenten en prachtige pleinen, die niet onder doen voor een grote stad.

Kunstwerk ROER mond

Door de schaal van Roermond ligt alles binnen handbereik en kunt u zich gemakkelijk verdiepen in de cultuur van de stad door een bezoek aan het Cuypershuis, het Historiehuis en de ECI Cultuurfabriek.
Kom naar Roermond en laat u verrassen door deze middelgrote stad met haar grote allure, ambitie en vriendelijke inwoners.

Om het u makkelijk te maken hebben wij een top 3 must sees in Roermond voor u op een rij gezet. Handig voor als u beperkte tijd heeft in onze mooie stad.

★FOTOTIP★ Je bezoek aan Roermond is uiteraard niet compleet, zonder een selfie of foto met, naast, in of op het kunstwerk ROER mond op het Stationsplein in Roermond!

Must sees Roermond