Evenementen

Evenementen Roermond

Roermond is een bruisende stad met een groot aanbod aan evenementen. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen die over het algemeen jaarlijks plaatsvinden in Roermond. Like onze Facebookpagina We Are Roermond en word zo automatisch op de hoogte gehouden van de evenementen in de gemeente Roermond. 

Citymanagement stelt voor Citylife de evenementenkalender samen. De evenementen in Roermond van december 2018 t/m maart 2019 worden hierin met een korte beschrijving weergegeven. 

Als u een evenement wilt gaan organiseren in Roermond, dan kan Citymanagement Roermond hier wellicht bij ondersteunen. Zo geven we informatie en advies aan evenementenorganisatoren over het organiseren van een evenement in Roermond.

VVV evenementenkalender
Op de website van VVV Midden-Limburg staat de evenementenkalender met actuele evenementen in de gemeente Roermond. Door de zoekcriteria en datum aan te passen kunt u in deze kalender ook gericht zoeken naar evenementen. Organisatoren van een evenement kunnen ook zelf een evenement toevoegen en beheren op de website van VVV Midden-Limburg. 

Evenementen in Gemeente Roermond