Nieuws

“de R O E R mond” selfie-actie

Het vaak gefotografeerde kunstwerk de R O E R mond, waarop je kunt zitten en klimmen, zorgt voor beleving en het op een mooie manier uitdragen van het merk Roermond door bezoekers en inwoners van de stad.

LET OP: deze actie is inmiddels beëindigd en de laatste prijs is verloot.

Om dit kunstwerk en daarmee ook Roermond extra onder de aandacht te brengen start er op 1 juni 2017 een nieuwe selfie-actie. Door mee te doen aan de R O E R mond selfie-actie, maakt u kans op mooie prijzen! De selfie-actie loopt van 1 juni t/m 16 juli 2017. Iedere week gedurende de actieperiode maken inzendingen via Facebook kans op mooie prijzen. Dus haal alles uit de kast en maak een foto met, voor, op, naast, in, of achter “de R O E R mond”.  

Selfi-actie ROERmondDe R O E R mond is te vinden op het Stationsplein.
Het kunstwerk wordt alleen i.v.m. de voorjaarskermis
(9 t/m 15 juni) en tijdens de op- en afbouw van de kermis, verplaatst naar het Munsterplein.

Wat moet je doen?
1. Maak een foto van jezelf met “de R O E R mond”
2. Ga naar www.facebook.com/cityroermond
3. Like de Facebookpagina City Roermond
4. Plaats je foto op de tijdlijn van City Roermond

 
LET OP: De inzender en “de R O E R mond” moeten zichtbaar op de foto staan. De ingezonden foto hoeft geen selfie te zijn, maar mag ook door iemand anders gemaakt worden. 
 
Bekijk de algemene voorwaarden voor het meedoen aan "de R O E R mond" selfie-actie. 

Wat kunt u winnen?
Iedere week gedurende de actieperiode maken inzenders kans op mooie prijzen. De winnaars worden vermeld op de Facebookpagina City Roermond. De prijzen worden ter beschikking gesteld door de ondernemers in de binnenstad van Roermond. De winnaar kan zijn of haar prijs ophalen bij de sponsor van de betreffende prijs. De volgende prijzen zijn te winnen:

Prijzen R O E R mond selfie-actie 2017