Nieuws

Nieuws Roermond

Gemeente en partners gaan door met Mobiliteitsfonds Roermond
Een gastvrije en goed bereikbare stad. Dat is waar gemeente Roermond en partners al sinds 2014 via het Mobiliteitsfonds samen aan werken. Die samenwerking wordt nu voor de komende drie jaar voortgezet.
Lees meer
Sint- en Kerstentertainment binnenstad Roermond
Bezoekers van binnensteden winkelen het liefst in een sfeervol aangeklede binnenstad. Beleving wordt gezien als een belangrijk aspect van een winkelgebied. Voor veel bezoekers zijn entertainment, sfeerverlichting en decoratie redenen om langer in de stad te vertoeven.
Lees meer
Het is weer tijd om Roermond te ontdekken!
De dagen worden langer en het weer nodigt uit om op pad te gaan. Waarom dan niet in de eigen omgeving met de ontdekken waard fietstocht? Meimaand is fietsmaand bij uitstek en de bezienswaardigheden zijn weer geopend.
Lees meer
Middeleeuwse vondsten in de Neerstraat Roermond
Tijdens de werkzaamheden van het planten van een boom op de Neerstraat in Roermond, zijn begin maart middeleeuwse voetsporen aangetroffen.
Lees meer
Retailstad Roermond verleidt
Gemeente Roermond zet komend jaar vol in op het acquireren van retailformules voor het kernwinkelgebied. Een acquisiteur heeft de opdracht Roermond nationaal en internationaal meer bekendheid te geven als dé retailstad van het zuiden. Met een nieuw ontwikkelde ‘storebox’ gaa...
Lees meer

Meer nieuws