Nieuws

Nieuws Roermond

Het is weer tijd om Roermond te ontdekken!
De dagen worden langer en het weer nodigt uit om op pad te gaan. Waarom dan niet in de eigen omgeving met de ontdekken waard fietstocht? Meimaand is fietsmaand bij uitstek en de bezienswaardigheden zijn weer geopend.
Lees meer
Limburg Marketing - VVV workgroup
VVV Midden-Limburg is als marketing organisatie het VVV-jasje ontgroeid. Tijd om de expertise nadrukkelijker te etaleren onder een nieuwe naam: Limburg Marketing.
Lees meer
Retail Interventie Team Roermond
Het Retail Interventie Team (RIT) zorgt sinds 2012 voor extra toezicht in winkels en straten in de binnenstad van Roermond. Gemeente Roermond, BIZ binnenstad Roermond en RED Security hebben hun handtekening gezet voor voortzetting van het team tot 2020 met uitbreiding van uren en...
Lees meer
Reuzenoptocht Roermond 2018
Op zondag 9 september vormt het historisch centrum van Roermond het decor voor de 7e Historische Stoet. Oftewel een reuzenoptocht, waarin reuzen een prominente rol spelen.
Lees meer
Nieuwe concepten in de Roermondse binnenstad
De binnenstad van Roermond is voortdurend in beweging. Het aanbod van winkels en horeca in de binnenstad is in het eerste kwartaal van 2018 verrijkt met maar liefst 5 nieuwe winkels, 2 nieuwe horecabedrijven en 4 zaken die grondig hebben verbouwd of zijn verhuisd naar een nieuwe ...
Lees meer

Meer nieuws