Nieuws

Nieuws Roermond

Munsterkerk Roermond 800 jaar
Een van de mooiste overblijfselen van de romaanse bouwkunst en abdijen in Nederland is de Onze Lieve Vrouwe Munsterkerk op het Munsterplein in Roermond. De bouw van de Munsterkerk en kloostergebouwen startte voor de formele stichting van de abdij. De kerkwijding van de kloosterke...
Lees meer
De ROER mond gaat naar Solar!
Het vaak gefotografeerde kunstwerk de ROER mond, dat het grootste deel van het jaar op het Stationsplein te vinden is, gaat dit jaar naar Solar Weekend Festival. Het is de eerste keer, dat dit eigentijdse kunstwerk te vinden is op het festivalterrein aan de Maasplassen.
Lees meer
Extra fietsenrekken en scooterbeugels in binnenstad Roermond
Op initiatief van en in samenwerking met de Gemeente Roermond heeft de BIZ Binnenstad en Citymanagement gezorgd voor uitbreiding van het aantal fietsenrekken in de binnenstad. Er zijn 124 extra fietsparkeerplaatsen geplaatst en 11 beugels voor scooters en brommers.
Lees meer
Speel het rode draad spel in Roermond en win!
Wilt u de binnenstad van Roermond eens op een andere manier ontdekken en meteen kans maken op mooie prijzen? Speel dan het rode draad spel, dat bestaat uit een aantal kennis-, puzzel- en fotovragen over de stad.
Lees meer
Het ontdekken waard - fotoserie
Op vakantie genieten we van mooie en bijzondere plekjes die we daar ontdekken. We verdiepen ons in de cultuur en historie, maken tochten door de natuur en beklimmen de hoogste toren voor het mooie uitzicht. Maar waarom doen we dat niet in onze eigen stad? Om eigen inwoners te ...
Lees meer

Meer nieuws