Nieuws

Nieuws Roermond

Citynieuws Roermond september 2017
Een aantal keer per jaar komt er een nieuwe editie van Citynieuws Roermond uit, hierin staan alle belangrijke ontwikkelingen van Roermond in. De Citynieuws is een gezamenlijke uitgave van Citymanagement Roermond en de BIZ Binnenstad.
Lees meer
Succesvolle Roermond City Swim krijgt vervolg in 2018!
De eerste editie van Roermond City Swim is zeer geslaagd: 750 ducks, 250 zwemmers, 140 vrijwilligers en duizenden mensen op de Roerkade en langs het parcours om de zwemmers aan te moedigen en om te genieten van het sfeervolle evenement. Dat zijn de indrukwekkende cijfers van de e...
Lees meer
Vacature: Winkelstraatmanager Roermond
Stichting Citymanagement Roermond, Stichting BIZ Binnenstad Roermond & gemeente Roermond zijn op zoek naar een winkelstraatmanager (ca. 36 uur/week voor de duur van 1 jaar, maar de intentie is voor een langere periode).
Lees meer
250 jaar Kloosterhof Roermond
Op 10 september 2017 organiseren Carin Cox en Patrick Bekkers “250 jaar Kloosterhof” op de monumentale hoeve Kloosterhof aan de Kloosterweg te Roermond - met als doel de hoeve eenmalig weer open te stellen voor stad- en streekgenoten als de verbindende factor die het lang is ...
Lees meer
Citynieuws Roermond juli 2017
Een aantal keer per jaar komt er een nieuwe editie van Citynieuws uit, hierin staan alle belangrijke ontwikkelingen van Roermond in. Citynieuws is een gezamenlijke uitgave van de BIZ Binnenstad en Citymanagement Roermond.
Lees meer

Meer nieuws