Nieuws

Nieuws Roermond

Gemeente en partners gaan door met Mobiliteitsfonds Roermond
Een gastvrije en goed bereikbare stad. Dat is waar gemeente Roermond en partners al sinds 2014 via het Mobiliteitsfonds samen aan werken. Die samenwerking wordt nu voor de komende drie jaar voortgezet.
Lees meer
Sint- en Kerstentertainment binnenstad Roermond
Bezoekers van binnensteden winkelen het liefst in een sfeervol aangeklede binnenstad. Beleving wordt gezien als een belangrijk aspect van een winkelgebied. Voor veel bezoekers zijn entertainment, sfeerverlichting en decoratie redenen om langer in de stad te vertoeven.
Lees meer
Een toegankelijk Roermond
Een stadswandeling zonder belemmeringen, dwars door Roermond: vandaag is die gepresenteerd als onderdeel van de Week van de Toegankelijkheid. Mensen met een beperking, maar ook met bijvoorbeeld een kinderwagen, kunnen zo gemakkelijk genieten van al het moois dat Roermond te biede...
Lees meer
Meer drukte in binnenstad Roermond!
Roermond heeft in 2017 een half miljoen meer bezoekers mogen verwelkomen dan in 2010. Roermond is de enige stad in Limburg met een stijgend bezoekersaantal.
Lees meer
Het is weer tijd om Roermond te ontdekken!
De dagen worden langer en het weer nodigt uit om op pad te gaan. Waarom dan niet in de eigen omgeving met de ontdekken waard fietstocht? Meimaand is fietsmaand bij uitstek en de bezienswaardigheden zijn weer geopend.
Lees meer

Meer nieuws