Nieuws

Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’ komt naar Roermond!

Het Koninklijk Jacht “Piet Hein” meert de tweede helft van september 2018 aan in Roermond. “Het Prinsenjacht Piet Hein is ooit door het volk aan het Prinselijk paar Prinses Juliana en Prins Bernhard geschonken. Wij geven haar weer terug aan het volk”. Onder dit motto worden liefhebbers en belangstellenden vanuit o.a. Roermond in de gelegenheid gesteld met de Piet Hein te varen op de Limburgse Maas.

Het Prinsenjacht Piet Hein was in 1937 het nationale huwelijksgeschenk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. Met een lengte van 31 meter en haar Koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het jacht is onderdeel van het Nationaal Maritiem Erfgoed. Het stijlvolle interieur heeft in al die jaren nauwelijks veranderingen ondergaan. Het interieur met de teakhouten afwerking en mahoniehouten stuurhut versterken de historische charme van het jacht.

Reserveren
Vaar mee, waai uit op het dek. Maak gebruik van deze unieke kans om mee te varen op het Koninklijk Jacht “Piet Hein” in al haar glorie en geniet van de prachtige Maas en Maasplassen! Van zaterdag 22 t/m woensdag 26 september is het mogelijk om mee te varen tijdense de daarvoor geplande 2 uur durende vaartochten. Kaarten zijn te koop via deze pagina.

Het jacht is tevens af te huren door gezelschappen van maximaal 30 personen voor een besloten rondvaart door een mail te sturen naar Sabina van Cruchten (Limburg Marketing / VVV Midden-Limburg) sabina@limburg.marketing.