Nieuws

Roermondse Markt tweede plaats Best Markt van Nederland 2018

Voor het tweede jaar op rij is de Roermondse zaterdagmarkt op de tweede plaats geëindigd bij de verkiezing 'Beste Markt van Nederland'.

De Roermondse Markt is tweede geworden in categorie middelgrote markten (30-49 kooplieden).
Volgens het juryrapport doet de Roermondse Markt het goed. De Markt wordt geroemd om haar transparantie en overzichtelijkheid en de wisselwerking met de omgeving. Een sterk punt zijn de horecagelegenheden rondom de Markt en de overige voorzieningen. De jury citeert: “Van welke kant je ook komt aanlopen, het betreden van de markt geeft je als bezoeker een WOW gevoel.”

Wethouder Angely Waajen: "Een mooi compliment voor dit stukje unieke beleving in onze Roermondse binnenstad. Hier ben ik ontzettend trots op! Al hadden we de eerste prijs natuurlijk graag meegebracht naar Roermond, is het juryrapport waardevol en geeft ons punten voor verbetering!  Marktkooplui, marktmeesters allen van harte gefeliciteerd met deze mooie complimenten en op naar die 1e plaats!!"

Foto via de Facebookpagina van Angely Waajen.
Op de foto (l-r) Programmamanager binnenstad Roermond Femke Boonen, Hoofd afdeling beheer Openbare Ruimte Roermond Johan van Herten, Jörgen Rayman, wethouder Angely Waajen, Marktmeesters Dennie Nelissen en Harry van de Wetering.