Nieuws

Sint- en Kerstentertainment binnenstad Roermond

Bezoekers van binnensteden winkelen het liefst in een sfeervol aangeklede binnenstad. Beleving wordt gezien als een belangrijk aspect van een winkelgebied. Voor veel bezoekers zijn entertainment, sfeerverlichting en decoratie redenen om langer in de stad te vertoeven.

Citymanagement Roermond en de BIZ Binnenstad eRoermond hechten hier veel belang aan. Zij hebben daarom een entertainmentprogramma laten opstellen i.s.m. PuurMuur.

In de winkelstraten van de Roermondse binnenstad wordt voor bezoekers tijdens de Sint- en Kerstperiode in de weekenden een entertainmentprogramma opgezet.

Tijdens de weekenden, waarin Sinterklaas zijn inkopen doet, zijn er uiteraard in de gehele binnenstad Pieten aanwezig, o.a. Pieten op stelten, dans- & muziekpieten, Test-cadeau-pieten en uiteraard hebben de Pieten strooigoed.

Wie in de aanloop naar de Kerst inkopen gaat doen, zal verrast worden door diverse acts: bijvoorbeeld de ganzenfanfare en aan muziek zal het niet ontbreken: koren, blaaskapellen, en diverse regionale en nationale zanggezelschappen zullen de bezoekers van de binnenstad entertainen.

Bezoek deze pagina voor het entertainmentprogramma tijdens de Sint- en Kerstperiode in de binnenstad van Roermond of lees de special Sint- en Kerst in Roermond nieuwsbrief.