Nieuws

Vacature: Winkelstraatmanager Roermond

Stichting Citymanagement Roermond, Stichting BIZ Binnenstad Roermond & gemeente Roermond zijn op zoek naar een winkelstraatmanager (ca. 36 uur/week voor de duur van 1 jaar, maar de intentie is voor een langere periode).

Roermond is een centrumgemeente met een groot en gevarieerd winkelaanbod. Het bekende Designer Outlet trekt meer dan zes miljoen bezoekers per jaar en is het grootste in zijn soort van Europa. Ook onze binnenstad trekt zo’n zes miljoen bezoekers per jaar. Onze positie als winkelstad is uitermate belangrijk voor ons en wij zetten dan ook hoog in op doorontwikkeling en innovatie van die functie. Ruimtelijk detailhandelsbeleid, een Retail Innovation Centre en een programma Vitale Stad zijn enkele van de lijnen waarmee wij die doorontwikkeling en innovatie willen realiseren. Wij voelen ons een marktleider en willen dat blijven.

Wie zijn wij?
De bedrijven investeringszone BIZ Binnenstad Roermond, de Stichting Citymanagement Roermond en de gemeente Roermond zijn partners in de ontwikkeling van de Binnenstad. De BIZ Binnenstad is een collectief van alle ondernemers in de Roermondse binnenstad en is samen met de gemeente Roermond de opdrachtgever voor de Stichting Citymanagement Roermond. Deze stichting is fungeert als uitvoeringsorganisatie en is de spil voor het floreren van de binnenstad. De Stichting Citymanagement Roermond is nu op zoek naar een winkelstraatmanager.

Winkelstraatmanager
Voor onze binnenstad in Roermond zoeken wij een enthousiaste en ervaren regelneef, troubleshooter en verbinder, die voor ons winkelstraatmanagement gaat uitvoeren. Je krijgt een belangrijke spilfunctie tussen de Stichting BIZ binnenstad Roermond, straatverenigingen, ondernemers, gemeente Roermond en andere belanghebbenden in de binnenstad. Je bent er voor alle ondernemers uit het BIZ Binnenstad gebied. De samenwerking tussen ondernemers wordt door jou gestimuleerd. Je onderneemt acties om het imago en de uitstraling van het winkelgebied te verbeteren en de veiligheid te bevorderen. Je bent in staat om ondernemers te verbinden, te motiveren en te enthousiasmeren bij het toekomstbestendig maken van hun winkelgebied. Je zorgt ervoor steeds te weten voor welke uitdagingen onze ondernemers staan. Alles opgesomd ben je de ‘ogen en oren’ voor de BIZ Binnenstad en de gemeente en informeer je deze opdrachtgevers over wat er allemaal in onze fantastische binnenstad gebeurt.

Wil je samen met ons aan de slag om het ondernemersklimaat en de veiligheid in de binnenstad verder te ontwikkelen en versterken? Dan zoeken wij jou!

Heb je interesse in deze functie? Bekijk dan de volledige vacature op deze website.

Logo Citymanagement, gemeent, BIZ Roermond