Over ons

Citymanagement Roermond

Citymanagement Roermond heeft als doel het bevorderen van de economische ontwikkeling van de stad Roermond. Citymanagement Roermond zorgt ervoor dat nieuwe ontwikkelingen op gang komen, organisatorisch in goede banen worden geleid en partijen bij elkaar worden gebracht. Citymanagement Roermond legt de lat hoog en doet er alles aan om te adviseren, idee├źn aan te dragen, structuur aan te brengen en projecten op te zetten.

In 2000 is Stichting Citymanagement Roermond opgericht voor het bevorderen van de economische ontwikkeling en de leefbaarheid van de Roermondse binnenstad. Daarvoor zijn de belangrijkste partijen samengebracht in het bestuur van de stichting. 

In de loop der jaren heeft de stichting zowel haar takenpakket als haar werkgebied uitgebreid. Sinds 2008 is het werkgebied van de stichting de hele gemeente Roermond. Hoofdtaken van Stichting Citymanagement Roermond zijn citymanagement, citybranding, projectcoördinatie, mobiliteitsfonds en (deels) evenementencoördinatie. Deze taken worden met veel enthousiasme uitgevoerd door het 5 personen tellende team

Onze contactgegevens staan op deze pagina.

Team Citymanagement Roermond