Over ons

Citymanagement Roermond

Citymanagement Roermond heeft als doel het bevorderen van de economische ontwikkeling van de stad Roermond. Citymanagement Roermond zorgt ervoor dat nieuwe ontwikkelingen op gang komen, organisatorisch in goede banen worden geleid en partijen bij elkaar worden gebracht. Citymanagement Roermond legt de lat hoog en doet er alles aan om te adviseren, ideeën aan te dragen, structuur aan te brengen en projecten op te zetten.

In 2000 is Stichting Citymanagement Roermond opgericht voor het bevorderen van de economische ontwikkeling en de leefbaarheid van de Roermondse binnenstad. In de loop der jaren heeft de stichting zowel haar takenpakket als haar werkgebied uitgebreid. 

Met de ondertekening van de uitvoeringsovereenkomst tussen de gemeente Roermond, BIZ Binnenstad Roermond en Citymanagement Roermond in 2017 heeft de stichting haar koers voor de komende jaren vastgelegd. Hoofdtaken van Stichting Citymanagement Roermond zijn winkelstraatmanagement, belangenbehartiging, gegevensverzameling, marketing en management & beheer. Het werkgebied van de stichting is de binnenstad van Roermond. 

De ondertekening van het convenant was reden voor een wijziging in het bestuur van Citymanagement Roermond, dat op dit moment bestaat uit een voorzitter, penningmeester en secretaris. 
Het bestuur wordt bijgestaan door de binnenstadmanager, die leiding geeft aan het team van Citymanagement Roermond. 

Bestuur en team Citymanagement Roermond