Over ons

Partner worden Citymanagement Roermond

Roermond is een bijzondere stad met een ongeveer 57.000 inwoners. Ondanks dat ze niet uitblinkt in grootte is het een unieke stad, door de internationale ligging, het grote achterland, de rijke geschiedenis, de verbinding met het water, de natuurgebieden in de omgeving en het veelzijdige winkelaanbod dat bezoekers uit de hele wereld aantrekt. Citymanagement Roermond heeft de taak om deze unieke stad te promoten als internationale bezoekdestinatie, als leefstad voor bewoners en als werkstad voor bedrijven.

Citymanagement Roermond is actief op het gebied van marketing, winkelstraatmanagement, belangenbehartiging en gegevensverzameling. Hierbij is Citymanagement Roermond - als publiek-private samenwerking - zowel financieel als in haar activiteiten afhankelijk van een uitgebreid netwerk van partners. Voor (potentiële) partners biedt Citymanagement Roermond het partnermodel aan.

Word citypartner 2019!

  • Voor kleine zelfstandige € 250*
  • Voor middelgrote bedrijven € 500*
  • Voor grote bedrijven € 1.000*

*Richtbedrag excl. btw

Basis voor samenwerking

  • Vermelding op de website, met logo en link
  • Mogelijkheid ‘Partners aan het woord
  • Uitnodiging ontsteken sfeerverlichting
  • Bijdrage aan projecten 2019, verdere ontwikkeling website en social communities én initiëren en verbinden van elkaar versterkende initiatieven.

Word citypartner en help ons om Roermond structureel op de kaart te zetten als internationale bezoekdestinatie, als leefstad voor bewoners en als werkstad voor bedrijven. Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat de stad zich sterk verder blijft ontwikkelen.

Bent u bereid uw bijdrage te leveren?

Meld u dan aan via een mail naar info@cityroermond.nl. Sponsoring in (uitsluitend) diensten is ook altijd welkom, maar valt niet onder het partnerschap. Natuurlijk houden wij u tussentijds op de hoogte van de projecten die wij dankzij u kunnen realiseren.