Over Roermond

Bedrijven in Roermond

Cox & Co - Partners - City Roermond
Cox & Co
De familie van 20 horecaondernemingen van Cox & Co staat onder het motto Happy to serve you! altijd voor u klaar. Dag in, dag uit. Wij heten u dan ook van harte welkom!
De Zorggroep - Partners - City Roermond
De Zorggroep
De Zorggroep staat met een keur van zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra klaar voor iedereen in Noord- en Midden-Limburg die zorg nodig heeft, van jong tot oud.
Designer Outlet Roermond - Partners - City Roermond
Designer Outlet Roermond
In het Designer Outlet Roermond verkopen meer dan 200 designermerken hun producten met tot wel 70% korting.
Gemeente Roermond - Partners - City Roermond
Gemeente Roermond
Gemeente Roermond zorgt voor een gezonde toekomst van de stad. Hierbij moet worden gedacht aan bewoners, ondernemers en bezoekers.
Gilde Opleidingen Roermond - Partners - City Roermond
Gilde Opleidingen Roermond
Gilde Opleidingen is het regionaal opleidingencentrum (roc) voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Noord- en Midden-Limburg.
Huis & Tuin Boulevard - Partners - City Roermond
Huis & Tuin Boulevard
De Huis & Tuin Boulevard voor de dagelijkse boodschappen en de ultieme huis, tuin- en klusbeleving.
Laurentius Ziekenhuis - Partners - City Roermond
Laurentius Ziekenhuis
Laurentius Ziekenhuis biedt zorg zoals je voor jezelf zou wensen als je pati�nt bent, met aandacht, optimisme, deskundigheid en respect.
QO Advocaten - Partners - City Roermond
QO Advocaten
De aandacht van QO advocaten ligt bij ondernemers. Zodat zij hun onderneming aandacht kunnen geven. En waar dat nodig is, doen zij een beroep op de expertise van QO. Of het nou gaat over oprichting, huisvesting, personeel, uitbreiding of doorstart.
Onderwijsstichting Swalm & Roer - Partners - City Roermond
Onderwijsstichting Swalm & Roer
Onderwijsstichting Swalm & Roer is het bevoegd gezag van 23 scholen voor primair onderwijs.
Rabobank Roermond-Echt - Partners - City Roermond
Rabobank Roermond-Echt
De Rabobank Roermond-Echt kent de regio en is actief in de omgeving. Niet alleen als bankier, ook als betrokken partner bij lokale initiatieven die het wonen, werken en leven aangenaam maken.
RED Security - Partners - City Roermond
RED Security
RED Security is een allround beveiligingsbedrijf met 83 medewerkers dat elk facet van het beveiligingswerk in zijn dienstenportefeuille heeft.
Retail Park Roermond - Partners - City Roermond
Retail Park Roermond
Retail Park Roermond is een winkelcentrum met grootschalige winkels en horeca voorzieningen. Doordat de winkels veel groter zijn, hebben ze een breder en dieper assortiment dan in de gebruikelijke winkels.
Rockwool BV - Partners - City Roermond
Rockwool BV
De Rockwool Group is wereldwijd marktleider in steenwoloplossingen. Als toonaangevend speler in de isolatiemarkt levert Rockwool duurzame oplossingen voor energie-efficiente en brandveilige gebouwen, met optimale geluidswering en klimaatbeheersing.
Sekisui - Partners - City Roermond
Sekisui
Sekisui S-LEC is een internationaal topbedrijf op het gebied van het produceren van de PVB film.
Stichting onderwijs Midden - Limburg - Partners - City Roermond
Stichting onderwijs Midden - Limburg
Stichting Onderwijs Midden-Limburg (SOML) biedt passend onderwijs aan. Hierbij willen ze jongeren inspireren, uitdagen, motiveren, �cht raken.
Studio NI - Partners - City Roermond
Studio NI
Studio NI creëert communicatie. Eigenzinnig en origineel, vernieuwend, fris en conceptueel sterk. Uiterst flexibel, vindingrijk en veelzijdig.
Tijssen & Saes Advocaten - Partners - City Roermond
Tijssen & Saes Advocaten
Tijssen & Saes Advocaten en Belastingadviseurs kenmerken zich als een vakbekwame en deskundige gesprekspartner voor het midden- en kleinbedrijf en de particuliere sector.
Timmermans IT - Partners - City Roermond
Timmermans IT
Timmermans iT BV is al meer dan 15 jaar de zakelijke partner in automatisering. Betrokken en betrouwbaar, ook ná openingstijden. Leverancier van o.a. HP, Lenovo, Oki, Microsoft, Unit4.
UPS  - Partners - City Roermond
UPS
UPS Supply Chain Solutions (SCS) is een business unit van UPS en levert logistieke oplossingen aan klanten binnen en buiten Europa.
Van Hecke Houben Notarissen - Partners - City Roermond
Van Hecke Houben Notarissen
Maatwerk en deskundig inspelen op de specifieke behoeften van de klant. Een full service notariskantoor waar niet de akte, maar de klant centraal staat en verzekerd is van de best mogelijke juridische ondersteuning.
Van Pol Beheer BV - Partners - City Roermond
Van Pol Beheer BV
Van Pol Beheer is actief in projectontwikkeling en vastgoedbeleggingen in Nederland en Duitsland, hiervoor wordt er samengewerkt met een grote diversiteit aan strategische partners.
Westrom - Partners - City Roermond
Westrom
Westrom is er voor hen, die ondersteuning nodig hebben op weg naar een passende baan op de reguliere of de gesubsidieerde arbeidsmarkt.